Дата : 2026-06-09
Час :  19:32:48
Име : 
Гост
Ранг : Welcome Гост

LOADING...

Волейбол - Forum

[ Последни постове · Правила на Форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Волейбол
SLRDate: Monday, 2008-12-15, 15:24:00 | Message # 1
Начинаещ
Group: Power User
Status: Offline
Цветан Христов: Тук съм, за да спечеля първата си титла с ЦСКА

Бившият национал Цветан Христов (третият отляво-надясно на снимката), който от два дни вече е част от състава на шампиона ЦСКА, сподели пред Sportal.bg, че се е завърнал при "червените", за да спечели първата титла в своята кариера.

"Продължавайки кариерата си с екипа на ЦСКА вече наистина се надявам да спечеля първата си титла. Познавам добре възможностите на отбора в момента и съм на мнение, че имаме потенциал не само да защитим златните медали от предишния шампионат, но и да направим дубъл, като грабнем и Купата. Допълнително съм амбициран от факта, че в предишния период, когато се състезавах с екипа на "червените", не успях да спечеля нито едно отличие", заяви Христов пред Sportal.bg.

Очаква се Христов да бъде използван не непривичната за него позиция на посрещач, вместо като център. Независимо от това играчът е на мнение, че ще се справи с поставената му задача и няма да разочарова треньорското ръководство. Той също така призна, че в адаптацията му на дадения пост ще му помогне и опитът натрупан по време на участието му на летните турнири по плажен волейбол през псоледните 2 години.

"Мисля, че ще се справя. В интерес на истината имам малко опит като посрещач, но ще наваксам. В момента не съм на 100% готов, но се надявам бързо да се впиша в екипа и да помогна с каквото мога. Преди да премина в ЦСКА бях за известно време на проби в Италия, но така и не се стигна до трансфер", завърши екснационалът.

• Page 1 of 1
  • 1
Search:

Login form
Site friends

Гласувайте за нас.

Гласувай за тази страница в Българския ТОП

Our poll
Какво ще празнувате Свети Валентин или Трифон зарезан?
Total of answers: 18
Copyright MyCorp © 2026 | Hosted by uCoz